پرداخت الکترونیکی

سلام بچه ها...

اینم یه مطلب آموزشی در راستای فرهنگ سازی پرداخت

الکترونیکی.......

 

 

روال پراخت الکترونیک قبوض تلفن همراه مشخص شد

سرویس تلفن همراه ، دوشنبه  27 فروردین 1386، ساعت 14:46

فاوانیوز: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با بانک‌ها، روال پرداخت الکترونیک قبوض در بانک‌های کشور مشخص شد.

به گزارش فاوانیوز از شرکت ارتباطات سیار، بدین ترتیب مشترکان تلفن همراه می‌توانند از طریق تلفنبانک، دستگاه‌های خودپرداز یا پایانه‌های فروشگاهی (POS) و اینترنت قبوض خود را پرداخت کنند.
شرایط عمومی این روش بدین ترتیب است که مشترکان می‌باید در یکی از بانک‌های کشور حساب بانکی داشته باشند و دو رمز پرداخت غیرحضوری را از طریق تکمیل فرم ثبت‌نام در شعبه‌ای که در آن حساب دارند، دریافت کنند.
فقط قبوضی که در آنها عبارات شناسه قبض و شناسه پرداخت به همراه ارقام آنها درج شده باشند در پایانه‌های غیرحضوری بانک‌ها قابل پرداخت هستند.
تمامی پایانه‌های الکترونیک پرداخت قبوض در پایان عملیات، شماره‌ای را به عنوان شماره پیگیری به مشتری اعلام می‌کند. جهت اطمینان از پرداخت قبوض مورد نظر مشتری شماره پیگری را در قبض خود درج کنید و در برخی از بانک‌ها پس از 24 ساعت و در سایر بانک‌ها بلافاصله می‌تواند با ورود اطلاعات شماره پیگری از پرداخت شده قبض خود اطمینان حاصل کند.
جهت جلوگیری از پرداخت مجدد قبض توسط سایر اعضای خانواده بهتر است مشتری تاریخ و نحوه پرداخت قبض خود را به همراه شماره پیگری بر روی قبض بنویسد و همواره قبش و ته قبض را نزد خود نگهداری کتد.
در مواردی که مشتری به دلایل مختلف نیاز به پرداخت قبض خود در شرکت‌های خدماتی داشته باشد با دریافت صورتحساب بانکی خود و ارائه آن به همراه قبض پرداخت شده به شرکت خدماتی موردنظر می‌تواند این کار را انجام دهد.
نحوه پرداخت از طریق تلفنباک نیز بدین ترتیب است که مشتری می‌بایست با شماره تلفن تلفنبانک موردنظر خود تماس بگیرد. پس از شنیدن پیام‌های اولیه، مشتری شماره حساب و رمز اول خود را وارد کند. پس از شنیدن راهنمایی‌های اپراتور وارد مرله پرداخت قبض می‌شود و رمز دوم خود را وارد می‌کند.
پس از شنیدن پیام اپراتور در مورد نوع و مبلغ قبض خود را از طریق کلید اعلام شده توسط اپراتور عملیات خود را تائید می‌کند.
سیسم مبلغ قبض موردنظر را از حساب مشتری کسر کرده و شمار پیگیری را به مشتری اعلام می‌کند.
نحوه پرداخت از طریق دستگاه‌های خودپرداز نیز به این شکل است که مشتری با قراردادن کارت و رمز خود در دستگاه‌ها، منوی پرداخت قبوض را انتخاب می‌کند.
در دستگاه‌های خودپرداز مجهز به بارکد خوان، مشتری می‌تواند با انتخاب گزینه پرداخت از طریق بارکد خوان، بارکد مندرج در قبض خود را به دستگاه نشان دهد.
دستگاه شناسه قبض و نوع قبض و مبلغ قبض را جهت اخذ تائید از مشتری به او نشان می‌دهد و در صورت تائید مشتری، پرداخت قبوض انجام شده و رسید به مشتری تحویل داده می‌شود.
نحوه پرداخت از طریق پایانه‌های فروشگاهی (POS) روشی دیگری است که شرکت ارتباطات سیار فراهم کرده که مشتری با ورود کارت خود در دستگاه POS و انتخاب گزینه پرداخت بر روی دستگاه اقدام به انتخاب نوع قبض می‌کند.
سپس شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد می‌کند. دستگاه مبلغ را به مشتری نمایش خواهد داد. با تائید مشتری، دستگاه رمز را درخواست کرده و در انتها به مشتری رسید می‌دهد.
نحوه پرداخت قبوض از طریق اینترنت نیز بر این اساس است که باید به سایت www.pec.ir مراجعه و انتخاب گزینه پرداخت قبض‌ها و انتخاب گزینه قبض تلفن همراه و سپس شناسه قبض و شناسه پرداخت را که بر روی قبض تلفن همراه درج شده است، در قسمت‌های مربوطه وارد کنید.
در صورت وارد کردن پست الکترونیک کد پیگری پرداخت قبض ارسال می‌گردد. با کلیک بر روی دکمه "ارسال" مبلغ قابل پرداخت نمایش داده می‌شود.
پس از اطمینان از صحت مبلغ قابل پرداخت، بر روی دکمه "ورود جهت پرداخت" کلیک کنید سپس بر روی دکمه "ورود جهت پرداخت" صفحه مربوط به اطلاعات کارت ظاهر می‌شود.
در این قسمت با وارد کردن اطلاعات کارت خود و تائید آن، مبلغ موردنظر از حساب شما کسر و قبض مربوطه پرداخت می‌شود.
جهت تهیه "رمز اینترنتی کارت" و "رمز دوم (CVV2) می‌توانید به واحد ارتباط با مشتریان در محل شرکت، وب‌سایت شرکت و یا به هر یک از شعب منتخب بانک پارسیان که مجهز به سیستم مکانیزه پاسخگویی هستند، مراجعه کنید.
پس از تکمیل صفحه مربوط به اطلاعات کارت و کلیک بر روی گزینه پرداخت، کد پیگری نمایش داده می‌شود که باید آن را جهت پیگری آتی نزد خود نگهداری کنید.
افرادی که دارای کارت بانک نیستند، با مراجعه به شعب بانک پارسیان و خرید کارت پرداخت اینترنتی پارسیان در مبالغ مورد نظر می‌توانند نیاز خود را جهت پرداخت اینترنتی قبوض برطرف کنند.


نظرات 7 + ارسال نظر
رضا نقی زاده سه‌شنبه 28 فروردین‌ماه سال 1386 ساعت 20:08 http://www.rezanaghizadeh.mg-blog.com

سلام دوست عزیز از تمام مطالبتان استفاده بردیم
بسیار سرسبز و خوشبخت باشید
با وجود تعداد بازدید کننده های وبلاگتان احساس می کنم فقط شما می توانید بهترین و بزرگترین کمک را به من و خودتان کنید یا حداقل وبلاک من را در لینکستان خود قرار دهید تا زیر سایه شما نسیمی به ما برسد و بازدیدکنندگان شما گوچه چشمی هم به ما کنند
عیدتان را تبریک می گویم و به شما عیدی می دهم برای گرفتن عیدی به وبلاگ ما سر بزنید
قدم سبزتان بروی تخم چشم ما
بسیار خوشحال می شوم با هم درباره موضوع وبلاگم همکاری کنیم پس به حضورتان در وبلاگم دعوتتان می کنم
پیروز باشید
www.rezanaghizadeh.mg-blog.com
naghizadeh.reza@gmail.com
رضا نقی زاده

پویا سه‌شنبه 28 فروردین‌ماه سال 1386 ساعت 21:50 http://360.yahoo.com/pooyasar3000

سلام. مرسی زانیار جان.
من از طریق همین سایت و کارت بابام!!! رفتم و 8 تا قبض پرداخت کردم. مرسی از فرهنگ سازی . نصفش موضوم بود و نصفش پروژه ی آیندم!!! دستت در نکنه. خداحافظ.

سلام پویا جان....چه جالبه نه؟؟اینکه من و تو فکرها و اندیشه های مشترکی داریم نه؟؟باید روش کار کنیم...
مرسی پویا از نظرات دلگرم کننده ات.....

آقا محسن چهارشنبه 29 فروردین‌ماه سال 1386 ساعت 09:39 http://mohsenpn.mihanblog.com

سلام زانیار خوبم .

کار قشنگی بود برای کاربردی کردن این صحبت ها که هر روز تو تبلیغات تلویزیونی می بینیم ...

راستی ... یه چیز دیگه ... راجع به ایرانسل و ماهی ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ی رایگان هم اگه بنویسی جالب می شه ...

مرسی از زحمتات .

شاد و موفق باشی .

سلام محسن جونم....
مرسی بالاخره ما هم باید سهمی تو فرهنگ سازی داشته باشیم دیگه..........
در ضمن منم یه چیزایی راجع بهش شنیدم.....مرسی که یاد آوری کردی....
قابلی نداشت داداشی..............

سارا چهارشنبه 29 فروردین‌ماه سال 1386 ساعت 15:01

خسلس خوب بود اقا زانیار خیلی دلم می خواست از نحوه ی پرداخت قبض به این صورت بدونم .....امیدوارم به زودیه زود فرنگ استفادش جا بیفته .چون خیلی توی وقتمون صرفه جویی میشه......ممنونم از مطلب بسیار مفیدتون

خواهش میکنم....امیدوارم تونسته باشم یه کم فرهنگ سازی کرده باشم....

سارا چهارشنبه 29 فروردین‌ماه سال 1386 ساعت 15:03

خسلس=خیلی
فرنگ=فرهنگ

شیطونک چهارشنبه 29 فروردین‌ماه سال 1386 ساعت 20:36

مرسی از این اطلاعات مفید وخوب..منم خیلی دوست داشتم با روش های دیگه پرداخت قبوض آشنا بشم!
مرسی....

خواهش میکنم...خوشحالم که مفید واقع شده!!!!

مینا یکشنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1386 ساعت 21:56

سلام مستر...
مثل اینکه خیلی دیر رسیدم...شرمنده اخلاق!
فرهنگ سازی هم مبحث پیچیده ایه ها! دستتون درد نکنه!
بای تا های...
شاد زی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد